Booking 10% cash back
Jinak mimo slevovych kuponu doporucuji kontrolovat i late escape dealy na ubytovanich.
Predevcirem jsme ulovili tydenni pronajem domku za cenu jednoho pokoje (to jsme o cca 500m dal uz meli zarezervovane).
Ubytovani melo late escape deal s masivni slevou a to se jeste propojilo s genius slevou 10% a nejakou dalsi malou akci bookingu, kterou jsem uplne nepochopila, ale sundala par euro, takze denni najem dvoupatroveho domku byl za 55 euro misto normalnich 155 v miste, kde jinak pokoj s minikuchynkou a balkonem stoji 60 :D
Ale je pravda, ze jedeme v divny termin a ten se jim presne vesel do volneho mista mezi zaplnenymi pobyty, ktere se tim asi snazili zaplnit.
Ahoj hoďte mi do SZ jestli někdo chcete kód. Platí do 12.11.
Nechci ať si to veme někdo z venku, nebo Zelenbuben.
Děkuji
GS93AP8RNT - do 11.11., tedy do dnešní půlnoci.
Napište, pokud využijete, ať to dalších X lidí nezkouší zbytečně….
Nemá někdo prosím slevu na booking, objednávám dva drahé pobyty a sleva by se hodila, oplatim rád v budoucnu. Prosím kdyžtak do zprávy, díky moc!
T4FSN2S7DH (platny do 15.11, mozna do dneska jenom, jak nekdo zminoval vyse, ze to maji o den posunute)
Přeji pěkný den, chtěla bych se zeptat, zda Vám někomu funguje Visa cash back. Zkouším přes odkaz na jejich akci, ale nikde v souhrnu se mi potencionální cash back nezobrazuje. Akce má platit do 01/24.
Díky :)